سه شنبه 28 شهريور 1396 - 28 ذيحجه 1438 - 2017 سپتامبر 19
تاریخ انتشار : 25 مهر 1389 0:0

افزایش 30 درصدی عناوين جديد در نمايشگاه كتاب دانشگاهي

گهواره اي عضو هيات مديره انجمن ناشران دانشگاهي عنوان كرد: ناشراني بزرگی نظير مركز نشر دانشگاهي، دانشگاه تهران و سمت امسال به نمايشگاه كتاب هاي تخصصي دانشگاهي پيوسته اند.

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) به نقل از ستاد خبري نمايشگاه كتاب‌هاي دانشگاهي، «شهروز گهواره‌اي»، عضو هيات مديره انجمن ناشران دانشگاهي عنوان كرد:‌ تاكنون 250 ناشر براي شركت در نمايشگاه شركت كردند، اين در حالي‌ است كه سال گذشته 180 ناشر در نمايشگاه حضور داشتند.

گهواره‌اي همچنين به حضور ناشران دانشگاهي بزرگ در دوره سوم برپايي نمايشگاه اشاره كرد و گفت: ناشراني نظير مركز نشر دانشگاهي، دانشگاه تهران و  سمت امسال به نمايشگاه كتاب‌هاي تخصصي دانشگاهي پيوسته‌اند.

وي از افزايش تعداد ناشران دانشگاهي شهرستاني در اين نمايشگاه خبر داد و افزود: دور دوم 10 ناشر شهرستاني در نمايشگاه حضور داشتند، در حالي كه تا به امروز 30 ناشر از شهرستان براي شركت در نمايشگاه سوم ثبت‌نام كرده‌اند.

عضو هيات مديره‌ انجمن ناشران دانشگاهي با اشاره به افزايش 30 درصدي تعداد كتاب‌هاي عرضه شده در نمايشگاه امسال، اظهار داشت: سال گذشته 30 هزار عنوان كتاب در نمايشگاه عرضه شد در حالي كه امسال اين تعداد به 40 هزار عنوان افزايش يافته است.

بر اساس اين گزارش بيش از 15 هزار عنوان از كتاب‌هاي نمايشگاه كتاب دانشگاهي چاپ نخست‌اند و براي نخستين‌بار در نمايشگاه كتاب‌هاي دانشگاهي عرضه مي‌شوند.