جمعه 30 تير 1396 - 27 شوال 1438 - 2017 ژولاي 21
تاریخ انتشار : 4 آبان 1389 0:0

اعلام سخنرانان نخستين نشست ناشران دانشگاه ها و پژوهشگاههاي عضو شبكه شعف

به گزارش روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی، سخنرانان نخستين نشست ناشران دانشگاه ها و پژوهشگاههاي عضو شبكه شعف (عرضه فراگير كتاب دانشگاهي) از سوي مركز نشر دانشگاهي مشخص شد. اين نشست فردا ، پنجم آبان ماه در سالن همايش هاي رايزن برپا مي شود.

به گزارش روابط عمومی اين نشست با سخنراني دكتر محمدمهدي طهرانچي، مدير مركز نشر دانشگاهی در راستاي هم‌انديشي در حوزه نشر كتاب‌هاي علمي از سوي مركز نشر دانشگاهي وابسته به وزارت علوم آغاز مي‌شود.

سپس دكتر جان‌اله كريمي، رييس انتشارات دانشگاه تهران، دكتر محمدعلي رنجبر، رييس انتشارات دانشگاه شيراز، سرکار خانم نسرين پرويزي، معاون واژه‌گزيني فرهنگستان زبان و ادب فارسي ، دكتر نبيد، رييس انتشارات دانشگاه شهيد بهشتي و مهندس كوروش حميدي، دبير كنفرانس مديريت دانش سخنراني خواهند داشت.

همچنين مهندس خواهشي، نماينده بانك پاسارگاد، دكتر نادر سالاري، رييس انتشارات دانشگاه رازي كرمانشاه، مهندس سيد محسن مرندي، رييس انتشارات دانشگاه صنعتي اصفهان، مهندس يداللهي‌فرد، رييس انتشارات دانشگاه بوعلي سينا، حامد ميرزابابايي،‌ عضو انجمن فرهنگي ناشران بين‌الملل ايران و مهندس حسام هزاوه‌اي،‌ مدير توليد و بازرگاني مركز نشردانشگاهي نيز در اين نشست  صحبت خواهند كرد.

در انتهاي مراسم نيز نمودار برجسته وضعيت رويه‌هاي توليد محتوا،‌ توزيع و قيمت‌گذاري در حوزه نشر دانشگاهي توسط رييس مركز نشر دانشگاهي و معاون اجرایی مركز نشر معرفي خواهد شد.

نشست ناشران دانشگاه‌ها و پژوهشگاههاي عضو شبكه شعف، چهارشنبه، پنجم آبان ماه ساعت 8/30 تا 17 در نياوران، كاشانك، نرسيده به سه راه آجودانيه، مركز همايش‌هاي بين‌المللي رايزن برگزار مي‌شود.