چهارشنبه 29 شهريور 1396 - 29 ذيحجه 1438 - 2017 سپتامبر 20
تاریخ انتشار : 14 آذر 1389 0:0

مرکز نشر دانشگاهی متولی برگزاری نمایشگاه تخصصی کتاب و نشریات علمی در هفته پژوهش

به گزارش روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از تاریخ 4 دی ماه لغایت 9 دی ماه در محل مصلی امام خمینی (ره) برگزار می گردد.

در این نمایشگاه علاوه بر ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشی و فناوری توسط دانشگاهها، نمایشگاه کتابهای تخصصی دانشگاهی و نشریات علمی نیز برگزار می‌گردد.

معاونت پژوهشی وزارت علوم متولی امر برگزاری این نمایشگاه را مرکز نشر دانشگاهی قرار داده است تا جهت برپایی با شکوه‌تر این نمایشگاه انجام وظیفه نموده و همچنین با توجه به ایجاد شبکه عرضه فراگیر کتب دانشگاهی (شعف) و طرح سامانه نشریات علمی کشور (سنم) توسط مرکز نشر دانشگاهی به عنوان مرکزیت کتابهای علمی و تخصصی سایر دانشگاهها و ناشرین دانشگاهی سراسر کشور، در جهت معرفی آثار منتشره ناشران دانشگاهی به پژوهشگران علاقه‌مند، خدمات مطلوبی را ارائه نماید.

ناشران محترم دانشگاهی جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این نمایشگاه با مراجعه به سایت مرکز نشر دانشگاهی به آدرس www.iup.ir و یا با شماره  88556169 تماس حاصل فرمایید.

خبرهای بعدی متعاقبا اعلام خواهد شد.