جمعه 30 تير 1396 - 27 شوال 1438 - 2017 ژولاي 21
تاریخ انتشار : 14 آذر 1389 0:0

کتاب معدنکاری انحلالی منتشر شد

مترجم كتاب «معدن كاري انحلالي» گفت: اين نوشتار روش هاي مختلف و نوين استخراج و بازيافت كاني هاي با عيار پايين را به صنعتگران و دانشجويان صنايع و معادن آموزش مي دهد.

كتاب «معدنکاری انحلالی» اثر رابرت دبلیو. بارتلت، ترجمه دکتر علی اکبر رحمانی از سوي انتشارات مركز نشر دانشگاهي منتشر شد.

دكتر علي‌اكبر رحماني در گفت‌‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) گفت: با توجه به پايين بودن عيار برخي از كاني‌ها در مناطق مختلف نظير طلا، نقره، مس و اورانيوم و صرف هزينه و وقت بسيار براي استخراج آنها، استفاده از روش‌هاي نوين و كارآمد نظير روش‌هاي فرآوري انحلالي يا فروشويي براي معدن‌كاران ضرورت دارد.

خبرگزاری ایبنا با  شرح مختصری از این کتاب به معرفی آن پرداخته است. مشروح خبر را با مراجعه به سایت خبرگزاری ایبنا ملاحظه فرمایید.