جمعه 30 تير 1396 - 27 شوال 1438 - 2017 ژولاي 21
تاریخ انتشار : 14 فروردین 1390 0:0

یا مقلّب القلوب و الأبصار

بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم

یا مقلّب القلوب و الأبصار، یا مدبّر اللّیل و النّهار، یا محوّل الحول و الأحوال، حوّل حالنا الی احسن الحال

فرازی چند از سخنان مقام معظم رهبری:

عید سعید نوروز و فرا رسیدن بهار و سال نو را به همه‌ی هم‌میهنان عزیزمان در سراسر کشور و همچنین به همه‌ی ایرانیانی که در کشورهای دیگر، در سراسر جهان ساکن هستند و همچنین به ملتهای دیگری که برای نوروز ارزش و احترام قائل هستند، تبریک عرض میکنم. ما ملت ایران به توفیق الهی و به فضل پروردگار در سال 89 توانستیم کارهای بزرگی را انجام دهیم. ما سال 89 را به نام «سال همت مضاعف و کار مضاعف» نامگذاری کردیم. خوشبختانه در سرتاسر سال، این شعار تحقق عملی پیدا کرد.

.... لذا این سال جاری را که از این لحظه آغاز میشود، ما بایستی متوجه کنیم به اساسی‌ترین مسائل کشور، و محور همه‌ی اینها به نظر من مسائل اقتصادی است. لذا من این سال را «سال جهاد اقتصادی» نامگذاری میکنم و از مسئولان کشور، چه در دولت، چه در مجلس، چه در بخشهای دیگری که مربوط به مسائل اقتصادی میشوند و همچنین از ملت عزیزمان انتظار دارم که در عرصه‌ی اقتصادی با حرکتِ جهادگونه کار کنند، مجاهدت کنند. حرکت طبیعی کافی نیست؛ باید در این میدان، حرکت جهشی و مجاهدانه داشته باشیم.

حلول سال نو و بهار پرطراوت را که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت می باشد

رابه تمامی عزیزان تبریک و تهنیت عرض نموده و سالی سرشار از برکت و معنویت

را ازدرگاه خداوند متعال و سبحان برای همگی عزیزان مسئلت مینمایم

مرکز نشر دانشگاهی در سی و یکمین بار حیات پربارش حلول سال نو و نوروز باستانی را تهنیت می گوید. امید است به حول و قوۀ الهی این سال نو از هر حیث سالی پربارتر از هر سال دیگر باشد و ایران اسلامی روز به روز بالنده تر، پویاتر و موفق تر در طریق پیشرفت گامهای بلندتر و محکم تری بردارد.

مژده اي دل كه دگر باد صبا باز آمد        هدهد خوش خبر از طرف سبا باز آمد

فرا رسيدن سال نو و موسم خجسته بهاران بر شما مبارك باد