جمعه 6 مرداد 1396 - 5 ذيقعده 1438 - 2017 ژولاي 28
تاریخ انتشار : 29 فروردین 1390 0:0

حضور مرکز نشر دانشگاهی در بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب

به گزارش روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی، با توجه به نزدیک شدن به زمان برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، و حضور مرکز نشر در این نمایشگاه، امکانات لازم در غرفه مرکز نشر دانشگاهی جهت عضوپذیری سه طرح، «شعف»، «سنم» و «آمال» فراهم شده است. در طرح «شعف» (شبكه عرضه فراگير كتاب‌ دانشگاهی)، تاكنون 60 ناشر عضو اين طرح شده‌اند. در غرفه مرکز نشر بخشی از آثار ناشران عضو شبكه «شعف» به نمايش گذاشته خواهد شد.

طرح‌های «سنم» (سامانه نشر مجلات علمی پژوهشی کشور) و  طرح «آمال» (سامانه آموزش الکترونیکی رساله‌نویسی) در غرفه مركز نشر دانشگاهی نیز عضو می‌پذيرد.

در آغاز دهه چهارم فعاليت مركز نشر دانشگاهی بيش از 1500 عنوان كتاب، در 7 حوزه و گروههای تخصصی همچون علوم پايه، علوم انسانی، فنی و مهندسی، كشاورزی، محيط زيست، علوم اجتماعی، معماری و هنر را در بيست و چهارمين نمايشگاه بين‌المللي كتاب عرضه می‌كند.

بيست و چهارمين نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران 14 تا 24 ارديبهشت ماه در مصلاي امام خميني (ره) برپا مي‌شود.