شنبه 27 آبان 1396 - 29 صفر 1439 - 2017 نوامبر 18
تاریخ انتشار : 7 خرداد 1390 0:0

توليد و چاپ

تاریخچه | ریاست | اساسنامه | تشکیلات داخلی | گروههای تخصصی | ویرایش | مجلات | سمینارها و همایشها | دورۀ آموزش و ویرایش | تولید و چاپ | توزیع | فروشگاه | فعالیتهای دیگر

توليد و چاپ

بخش توليد و چاپ مركز نشر دانشگاهي همواره از پيشگامان استفاده از سيستمهاي جديد توليد كتاب و تربيت نيروهاي زبده و استفاده از اين سيستمها در عرصة نشر كشور بوده است. اين بخش با به‌كارگيري متخصصان مجرب و آزموده در حوزة فني، همواره از پرمشغله‌ترين و فعال‌ترين بخشهاي مركز  نشر دانشگاهي بوده است و در كنار وظايف محوله، در زمينة تربيت كادرهاي جوان حروفچيني، نمونه‌خواني، نسخه‌پردازي، گرافيك و طراحي و نظارت بر چاپ كوشيده است. همچنين، بيشتر كتابها و مجلات با نرم‌افزارهاي مختلف در مركز حروفچيني رايانه‌اي مي‌شود.