شنبه 27 آبان 1396 - 29 صفر 1439 - 2017 نوامبر 18
تاریخ انتشار : 28 تیر 1390 0:0

حضور مرکز نشر دانشگاهی در "اولين همايش ملی نشرِيات علمی کشور"

به گزارش روابط عمومي، مرکز نشر دانشگاهی با ارائه دستاوردهاي خود، در "اولين همایش ملی نشریات علمی کشور" كه به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می‌گردد، شركت كرد.

مرکز نشر دانشگاهی در اين همايش كه در روز سه‌شنبه 28 تیرماه در محل سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی در حال برگزاري است،  محصولات خود را اعم از سامانۀ نشر مجلات علمی کشور (سنم) و یازده عنوان از نشریات تخصصی و تعدادی از کتابهای شاخۀ علوم انسانی و همچنین 35 عنوان از  نشریات چاپ شدۀ انجمن­های عضو سامانه نشر مجلات علمی کشور (سنم) در این همایش در معرض دید علاقه مندان قرار داده است.

از امکانات و ویژگیهای سامانۀ نشر مجلات علمی کشور (سنم) می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

1. محیط کاربری آسان و کارآمد جهت مدیریت فرایند نشر با در نظر گرفتن استاندارد بین‌المللی کیفیت مجله‌های علمی-پژوهشی

2. بهره وری از سرورهای داخلی جهت ذخیره‌سازی تمامی منابع اطلاعاتی

3. سیستم هوشمند امنیتی مطابق با استانداردهای بین‌المللی جهت حفاظت از اطلاعات

4. امکان دسترسی سریع و همزمان به محتوای رقومی و چاپی مجلات علمی در فضای مجازی

5. امکان جستجوی پیشرفته دسترسی، ارجاع و فروش آنلاین (برخط) مقالات، قبل و بعد از چاپ

6. امکان فرآوری و ارائۀ محتوای رقومی در سطح جهانی

7. ارائۀ تسهیلات مناسب در جهت چاپ به هنگام و توزیع گستردۀ مجلات عضو سامانه

همایش ملی نشریات علمی کشور با هدف افزایش شور و نشاط علمی در میان فعالان این حوزه و به منظور تحقق اولویت‌های نقشه جامع علمی کشور در راستای تعالی نشریات از صبح امروز آغاز گردید.

اهم برنامه‌های این همایش شامل سخنرانی، نشست تخصصی الکترونیکی سازی، نشست تخصصی نمایه‌سازی و استاندارد سازی، نشست تخصصی ارزیابی و بهبود عملکرد و پرسش و پاسخ می‌باشد.