شنبه 1 مهر 1396 - 3 محرم 1439 - 2017 سپتامبر 23
تاریخ انتشار : 6 شهریور 1390 0:0

دومین نمایشگاه معرفی دستاوردهای مراکز علمی، تحقیقاتی و فناوری ایران

آقای دکتر ارسلان قربانی، قائم مقام وزیر در امور بین الملل و رییس مرکز همکاری های علمی بین المللی از برگزاری "دومین نمایشگاه معرفی دستاوردهای دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و مراکز علمی-تحقیقاتی جمهوری اسلامی ایران در کشور ترکیه "طی تاریخهای 31/6/90 لغایت3/7/90 در استانبول ترکیه خبر داد.
قائم مقام وزیر در امور بین الملل و رییس شورای سیاست گذاری نمایشگاه، با اشاره به اهمیت و ضرورت برگزاری این گونه نمایشگاه ها در خارج از کشور به ویژه در کشورهای همسایه، معرفی توانمندیهای علمی، پژوهشی و فناوری جمهوری اسلامی ایران، جذب دانشجویان غیر ایرانی برای تحصیل در دانشگاههای کشورمان و همچنین همکاری مستقیم بین دانشگاه های کشورمان با  دانشگاه های خارج از کشور را مورد تاکید قرار دادند .
ایشان همچنین با توجه به دستاوردهای قابل توجه علمی ، پژوهشی و فناوری جمهوری اسلامی ایران به ویژه در سال های اخیر، ضرورت مشارکت و همکاری مراکز آموزش عالی کشورمان را در معرفی این دستاوردها در عرصه بین المللی به ویژه حضور موثر در نمایشگاه UNEX 2011 استانبول ترکیه بسیار مهم و ضروری دانستند .