شنبه 27 آبان 1396 - 29 صفر 1439 - 2017 نوامبر 18
تاریخ انتشار : 25 آبان 1390 0:0

مرکز نشر دانشگاهی در چهارمین نمایشگاه تخصصی کتاب دانشگاهی

چهارمین نمایشگاه کتاب دانشگاهی با هدف تجهیز کتابخانه های مراکز علمی دانشگاهی و عمومی از کتب دانشگاهی و فرهنگسازی کتاب و کتابخوانی برای دانشجویان و اساتید امروز در محل دائمی نمایشگاه های شهرداری تهران واقع در بوستان گفتگو کار خود را آغاز نمود.

چهارمین نمایشگاه تخصصی كتابهای دانشگاهی ساعت 10 صبح چهارشنبه 25 آبان ماه با حضور مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیران فرهنگی و جمعی از ناشران دانشگاهی در محل بوستان گفتگو افتتاح شد.

در افتتاحیه این نمایشگاه 'محمد اللهیاری' دبیر نوزدهمین هفته كتاب و 'علی‌اكبر تورانیان' رئیس چهارمین نمایشگاه كتاب دانشگاهی، با اهدا لوحی از ' دکتر حسین فریور' به خاطر 70 سال فعالیت در زمینه نشر، و به عنوان نخستین ناشر كتاب دانشگاهی تقدیر كردند.

مرکز نشر دانشگاهی کلیۀ کتابهای چاپ‌شدۀ خود را در رشته‌های مختلف علوم انسانی، معماری و هنر، علوم اجتماعی، ریاضی، آمار و کامپیوتر، شیمی و مهندسی شیمی، علوم زمین، فنی و مهندسی، کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی و ... به علاقه‌مندان عرضه خواهد کرد. شمارۀ غرفۀ مرکز نشر دانشگاهی 53 و 54 است.

این نمایشگاه به همت انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی و با همکاری معاونت وزارت ارشاد در بوستان گفتگو از 25 لغایت 30 آبان برپا است. در این نمایشگاه برای دانشجویان و اساتید تخفیفات قابل توجهی لحاظ شده است. ساعات بازدید این نمایشگاه 9 الی 18 است.