سه شنبه 28 شهريور 1396 - 28 ذيحجه 1438 - 2017 سپتامبر 19
تاریخ انتشار : 4 دی 1390 0:0

بازدید دکتر مهدی نژادنوری، معاون محترم پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از مرکز نشر دانشگاهی

دکتر محمد مهدی نژادنوری، معاون محترم پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به همراه مهندس اسماعیل قادری فر، مشاور محترم پژوهش و فناوری وزارت علوم، روز یکشنبه 90/10/4 از مرکز نشر دانشگاهی بازدید کردند.

دکتر محمد مهدی نژادنوری ابتدا در جلسۀ شورای پژوهشی با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس مرکز نشر دانشگاهی و جمعی از مدیران پژوهشی این مرکز: دکتر علی فرازمند (معاون پژوهشی)، دکتر حجت رسولی (مشاور عالی ریاست)، دکتر محمدقاسم وحیدی اصل (مدیر حوزۀ علوم پایه)، دکتر احمد خاتمی (مدیر حوزۀ علوم انسانی)، دکتر اسکندر زند (مدیر حوزۀ کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی) و مهندس حسن فقیه (مدیر انتشارات) شرکت کردند که این جلسه تا ساعت 14:20 ادامه داشت.پس از آن از واحدهای مختلف ساختمانهای شمارۀ 1 و 2 مرکز نشر دانشگاهی بازدید کردند. در ادامه، جلسۀ بعدی با حضور ایشان، دکتر طهرانچی، مهندس قادری فر و آقای تاروردی لو برگزار شد. و در ساعت 16:20 مرکز نشر دانشگاهی را ترک کردند.