شنبه 1 مهر 1396 - 3 محرم 1439 - 2017 سپتامبر 23
تاریخ انتشار : 12 مهر 1391 0:0

بررسی جایگاه ادبیات تطبیقی در نشست هفتم از سلسله نشستهای ادبیات تطبیقی

نشست هفتم از سلسله نشستهای انجمن علمی ادبیات تطبیقی در خانۀ هنرمندان ایران با حضور اعضای گروه ادبیات تطبیقی خانه هنرمندان برگزار می شود.

انجمن علمی ادبیات تطبیقی بعدازظهر پنجشنبه 13 مهرماه 91 ساعت 18 هفتمین نشست از سلسله نشست­های ادبیات تطبیقی را در سالن امیرخانی برگزار خواهد کرد.

در این نشست  که با حضور اعضای گروه ادبیات تطبیقی خانه هنرمندان ایران برگزار می شود، به بررسی جایگاه ادبیات تطبیقی همراه با نقد و بررسی آثار دکتر تهمورث ساجدی (عضو هیئت علمی گروه زبان و ادبیات فرانسه دانشگاه تهران) می پردازد.

یادآور می‌شود همایش اصلی ادبیات تطبیقی با عنوان «ادبیات تطبیقی در دهۀ کنونی و چشم‌اندازهای آن» در 24 خردادماه 91 در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.