جمعه 30 تير 1396 - 27 شوال 1438 - 2017 ژولاي 21
تاریخ انتشار : 26 مهر 1391 0:0

بازدید دکتر مهدی نژادنوری، از نمایشگاه کتاب مرکز نشر دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی، دکتر مهدی نژادنوری، معاون محترم پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، از نمایشگاه کتاب مرکز نشر دانشگاهی در دانشگاه تربیت مدرس بازدید کردند.

دکتر مهدی نژادنوری پس از حضور در همایش علمی «مجمع عمومی شورای سیاستگذاری و برنامه‌ریزی تأمین منابع علمی» که چهارشنبه 26 مهرماه 91 در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد از نمایشگاه کتاب مرکز نشر دانشگاهی نیز دیدن کردند.

چند تن از مدیران مرکز نشر ضمن خوش‌آمدگویی به ایشان، گزارش مختصری از برگزاری نمایشگاههای کتاب در تهران و تقویم نمایشگاهی تا پایان سال 91 را به اطلاع ایشان رساندند.

دکتر مهدی نژادنوری ضمن ابراز خرسندی از برگزاری نمایشگاه کتاب و نقش و جایگاه مهم مرکز نشر دانشگاهی در خصوص تأمین منابع علمی دانشگاههای کشور، تأکید کردند: مرکز نشر دانشگاهی حضور پررنگتری در شهرستانها داشته باشد.

گفتنی است مرکز نشر دانشگاهی در ادامه برگزاری نمایشگاههای همزمان در دانشگاههای تهران، از سه‌شنبه 18 مهرماه تا چهارشنبه  26 مهر نمایشگاه کتاب در دانشگاه تربیت مدرس برگزار کرد.