يکشنبه 28 آبان 1396 - 1 ربيع الاول 1439 - 2017 نوامبر 19
تاریخ انتشار : 23 آبان 1391 0:0

رونمایی از کتاب روشهای طراحی

مراسم رونمایی از كتابهای طراحی صنعتی روز جمعه بيست و ششم آبان 1391 از ساعت 9 صبح تا 13 بعدازظهر در محل باغ موزه آب برگزار خواهد شد.

این مراسم شامل دو بخش جداگانه خواهد بود: بخش اول؛ سخنرانی ناشران و دست‌اندركاران كتاب طراحی است كه به سخنرانی آقای دكتر سليمانی (مديرگروه طراحی صنعتی دانشگاه الزهرا و مدير انتشارات ژاله)، آقای دكتر علی فرازمند (معاون پژوهشی مرکز نشر دانشگاهی)، آقای ميردشتی (مدير انتشارات ميردشتی) و آقای ورپشتی (مدير انتشارات وارش) اختصاص خواهد داشت.

بخش دوم؛ تجليل از چهار كتاب ارزنده منتشرشده در يك سال گذشته خواهد بود. اين بخش با سخنرانی استاد ميرفندرسكی (فارغ التحصيل رشته طراحی صنعتی و نماينده سابق دفتر توسعه صنعت سازمان ملل متحد) و جلسه پرسش و پاسخ با حضور پديدآورندگان چهار كتاب يادشده همراه خواهد بود.

کتاب «روشهای طراحی» در سال 1970 توسط یكی از بنیانگذاران جنبش طراحی، جان كریستوفر جونز، نوشته شده و اثری ارزشمند است كه به زبانهای ژاپنی، رومانیایی، لهستانی، روسی، و اسپانیایی ترجمه شده است. این كتاب نخست روشهای سنتی مانند طراحی از راه ترسیم را بررسی می‌كند، سپس 35 روش جدید را در اختیار قرار می‌دهد كه برای كمك به طراحان و برنامه‌ریزان ایجاد شده‌اند.

این كتاب، با توجه به ویژگیهایش، برای مهندسان، معماران، برنامه‌ریزان، معماران منظر، و همچنین طراحان داخلی، گرافیك، محصول، و صنعتی، طراحان نرم‌افزار و بسیاری دیگر قابل استفاده خواهد بود. این كتاب استثنایی برای آموزش مطالعات فرهنگی، فنّ‌آوری، و هرگونه پروژۀ خلاقی نیز مناسب است.

ضمناٌ در كنار اين مراسم كه با حضور استادان، دانشجويان، فارغ‌التحصيلان و علاقه‌مندان رشته طراحی صنعتی خواهد بود نمايشگاهی از آخرين كتاب‌های منتشرشده اين رشته نيز برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان می‌توانند كتاب‌های مورد نظر خود را با تخفيف مناسب خريداری كنند.

قابل ذكر است كه برگزاركنندگان اين مراسم از دوازده پديدآورنده ديگر كتاب كه مهم‌ترين كتابهای طراحی صنعتی را در چندین سال اخیر منتشر نموده‌اند نيز طی مراسمی تقدير به عمل خواهند آورد.

كتاب «روشهای طراحی» در 397 صفحه، با بهای 91000 ريال به همت مرکز نشر دانشگاهی به چاپ رسیده است.

به نقل از فصلنامه هنر و طراحی صنعتی چهارباغ