جمعه 6 مرداد 1396 - 5 ذيقعده 1438 - 2017 ژولاي 28
تاریخ انتشار : 5 اسفند 1391 0:0

آخرین هفتۀ برگزاری نمایشگاههای کتاب مرکز نشر دانشگاهی در دانشگاههای مختلف

آخرین نمایشگاههای کتاب در دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات، دانشگاه خوارزمی و شهید چمران اهواز تا چهارشنبه 9 اسفندماه ادامه خواهد داشت. استقبال دانشجویان و استادان از نمایشگاه درخور توجه بود. به همین منظور در برخی از دانشگاهها ازجمله دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات و شهید چمران اهواز، منجر به تمدید نمایشگاه کتاب شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی، جناب آقای حسین لاری، مدیرکل محترم روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات از نمایشگاه کتاب مرکز نشر دانشگاهی در این دانشگاه بازدید کردند.

حسین لاری، مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات، با ابراز خرسندی از برگزاری نمایشگاه کتاب مرکز نشر دانشگاهی،  اظهار کرد: برگزاری نمایشگاه کتاب در دانشگاهها از سوی مرکز نشر دانشگاهی یک اقدام بدیع و منحصر به فرد است، همانطور که می دانید کتاب ابزار کار استاد و دانشجو است و با توجه به بعد مسافت که در شهر تهران داریم، مرکز نشر با اقدام خود، ضمن فراهم نمودن دسترسی آسان به کتاب، تخفیف ویژه ای نیز برای دانشجویان و علاقه مندان در نظر گرفته است.

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات افزود: دانشگاه علوم و تحقیقات به عنوان بزرگترین واحد دانشگاه آزاد اسلامی با گرایش تحصیلات تکمیلی در حدود 35 هزار نفر دانشجو --90درصد آن دانشجوی کارشناسی ارشد--  و بیش از 2 هزار نفر استاد دارد و از نظر وسعت نیز بزرگترین واحد دانشگاهی کشور محسوب می شود. رقابتی که در بعضی از رشته های این واحد صورت می گیرد در سطح بین المللی است. به طور مثال ریاضیات کاربردی در این واحد رتبه اول دنیا را دارد و بعد از ما دانشگاه تکزاس است.

وی ضمن تشکر از حضور مرکز نشر دانشگاهی ادامه داد: بهتر است کتابها تخصصی تر شوند زیرا انتظارات استادان و دانشجویان از مرکز نشر این است که جوابگوی نیازهای مطالعاتی آنان باشد. و این امر در آینده باعث همکاری بهتر و بیشتر ما با مرکز نشر دانشگاهی خواهد شد.

ایشان با اشاره به الکترونیکی بودن برخی از کتابهای دانشگاهی اظهار کرد: با توجه به اینکه مرکز نشر دانشگاهی کتاب و نشریات تخصصی در اختیار استادان و دانشجویان عزیز قرار می دهد، بهتر است به سمت ارائه خدمات الکترونیکی همچون ارائه کتاب و نشریات الکترونیکی و یا دانلود مقالات علمی و ... قدم بردارد زیرا باید به سمتی برویم که جامعۀ علمی دانشگاهی بتوانند از منابع به روز علمی دنیا بهره مند شوند.

یادآور می شود نمایشگاههای کتاب مرکز نشر دانشگاهی از تاریخ 15 بهمن آغاز و تا 9 اسفندماه 91 ادامه خواهد داشت.