جمعه 30 تير 1396 - 27 شوال 1438 - 2017 ژولاي 21
تاریخ انتشار : 3 اردیبهشت 1392 0:0

نمایشگاه کتاب ابوظبی نزدیک است

نمایشگاه بین المللی کتاب ابوظبی از روز چهارشنبه آغاز به کار می کند.

به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران:

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، بیست‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب ابوظبی از روز چهارشنبه کار خود را آغاز می‌کند. پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از 200 هزار نفر از این رویداد فرهنگی دیدن کنند.

این نمایشگاه که با حمایت «شیخ محمد بن زاید آل نهیان» برگزار می‌شود،‌ با حضور هنرمندان‌، ناشران‌، نویسندگان‌، تصویرگران کتاب کودک و نوازندگان موسیقی فعالیت خود را آغاز می‌کند.

در طول روزهای برگزاری نمایشگاه ابوظبی که تا 29 آوریل ادامه دارد،‌ نشست‌ها و سخنرانی‌های تخصصی بسیاری ترتیب داده شده است. آثار متنوع نویسندگان بین‌المللی به همراه جلساتی برای توسعه‌ نشر دیجیتال از نقاط قوت این نمایشگاه بین‌المللی محسوب می‌شوند.

سال گذشته کشورهایی چون انگلیس‌، کره‌جنوبی‌ و مصر از میهمانان نمایشگاه بین‌المللی کتاب ابوظبی بودند، اما امسال تمام کشورهای حوزه خلیج‌فارس به این نمایشگاه دعوت شده‌اند.