جمعه 30 تير 1396 - 27 شوال 1438 - 2017 ژولاي 21
تاریخ انتشار : 4 شهریور 1392 0:0

پیام تبریک رئیس مرکز به مناسبت روز کارمند

مقام معظم رهبری: «هر کاری که شما برای مردم انجام می دهید در هر پست و سمتی که باشید، یک حسنه است و علاوه بر این که به نفع مردم است، چنان چه کار ماندگار و اصیل و ریشه دار هم باشد، یک صدقه جاریه است و در دستگاه عظیم الهی این کارهای شما خواهد ماند و آثار نیک خود را خواهد بخشید و ثمرات آن را خواهید دید، هم در دنیا و هم در عالم آخرت؛ همان روزی که هر انسان محتاج حسنه و صدقه ای است که از پیش فرستاده است».

فرا رسیدن روز کارمند را به همکاران محترم مرکز نشر دانشگاهی تبریک عرض نموده و توفیق روزافزون شما عزیزان را از خداوند منان خواستارم.

بهمن حاجی پور

رئیس مرکز نشر دانشگاهی