جمعه 6 مرداد 1396 - 5 ذيقعده 1438 - 2017 ژولاي 28

هفته دولت گرامي باد

پيام تبريك دكتر بهمن حاجي پور، رئيس مركز نشر دانشگاهي

امام خمینى (ره):

" اگر یک حکومتى، ارزشهایش ارزشهاى انسانى، اخلاقى و اسلامى باشد و بخواهد خدمت به نوع خودش بکند و خودش را خدمت گزار بداند، قهراً ملت با اوست و قهراً یک قدرت خارجى نمیتواند او را تحت تاثیر قرار بدهد."

هفته اول شهریور ماه، که با نام و یاد شهیدان والا مقام"رجایی"و" باهنر" مزین و به نام هفته دولت نامگذاری شده است را به همه دولت مردانى که وجود خویش را وقف خدمت به اسلام و جامعه کرده‌اند تبريك مي­گوييم.

بهمن حاجي پور

رئيس مركز نشر دانشگاهي